tag:blogger.com,1999:blog-4800821795952180374.post1337639073006849669..comments2023-06-10T05:34:09.097+02:00Comments on Principessa: ChocoladegénoisePrincipessahttp://www.blogger.com/profile/13690836622044528836noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-4800821795952180374.post-40813144657579688132013-04-18T13:56:21.800+02:002013-04-18T13:56:21.800+02:00Njammie, ziet er lekker uit. Bedoel je gewone pati...Njammie, ziet er lekker uit. Bedoel je gewone patisseriebloem of zelfrijzende bloem ? Doordat ik geen bakpoeder, maar wel maïzena zie, ben ik aan het twijfelen welke bloem het is. En ik heb de indruk dat de ingrediëntenlijst nog meevalt voor iemand zoals ik die constant haar gewicht in de gaten moet houden. Als ik nou die suiker door Tagatesse of Stevia zou kunnen vervangen, zit het wel goed, hoop ik ?<br />(Waarom zijn die lekkere dingen toch altijd zo'n caloriebommen, snik snik....)sneksniltjehttps://www.blogger.com/profile/16699775144705913330noreply@blogger.com