zondag 1 maart 2015

Het laatste doel is behaald en dan nu....op naar de bevalling!

Al voor we het nieuws kregen dat ik moest rusten, hadden we onze sociale kalendar in februari en maart zo leeg mogelijk gehouden. Wat op ons pad kwam, zouden we wel meepikken als ik me nog goed zou voelen. Het afgelopen weekend was een uitzondering. Elke dag stond iets gepland: een etentje met de vriendin van de middelbare school, een verjaardagsfeestje en een babyborrel.

Het doel was om zeker de babyborrel te halen. Niet enkel omdat ik zeker en vast op Lore's eerste feestje wou aanwezig zijn, maar ook omdat het vandaag 1 maart is. "Het lief" en ik wilden absoluut geen februari-baby. Waarom...dat is moeilijk uit te leggen eigelijk. Heeft het te maken met het feit dat er al zoveel vrienden/kenissen/familieleden in febrauri verjaren of omdat we ons al vanaf het begin van de zwangerschap ingesteld hadden op een maart-baby? Geen idee... maar we hebben het dus gehaald!
En nu is het aftellen echt wel begonnen! Na het 4 weken rusten, krijg ik meer en meer het gevoel dat onze baby niet voor 19 maart (de uitgerekende datum) zal geboren worden. Er is er maar eentje die daar een antwoord op kan geven en wij wachten dus in volle spanning af tot ons eerste wondertje zal worden geboren!

3 opmerkingen:

 1. ik kan 12 maart wel aanbevelen qua dag :D Maar laat de kleine baby maar lekker zitten tot die zin heeft om er uit te komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto!!
  Alvast heel veel succes eens het zover is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wiiiiieh super nieuws zeg, geweldig dat het rusten heeft geholpen!

  BeantwoordenVerwijderen