dinsdag 4 februari 2014

Grissini met dip van geitenkaas

Het hapje dat op de girl's night, naast de Pastéis de nata het meeste in de smaak viel was de grissini met een dip van geitenkaas. Een dankbaar hapje voor als je bezoek hebt en niet veel tijd om een knabbeltje voor bij het aperitief in elkaar te flansen. Wil je toch een stapje verder gaan, kan je natuurlijk ook altijd zelf de grissini maken, maar hier had ik helaas geen tijd voor deze keer.

Ingrediënten:
  • 400 g zachte geitenkaas
  • 3 el olijven zonder pit
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • 5 takjes basilicum (enkel de blaadjes)
  • 1/2 busseltje bieslook
Bereiding:
  • Doe alles in de blender en mix tot een glad mengsel. Er mogen wel gerust nog enkele stukjes tomaat en olijf inzitten. 
  • Kruid bij met peper (naar smaak)
 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen