woensdag 8 juli 2015

En toen was er ... LEGO!

Een werkende mama zijn...het was eventjes aanpassen. En om helemaal eerlijk te zijn ben ik het ritme werken, Seppe ophalen en tijd met hem doorbrengen voor hij naar bed gaat, het huishouden doen en ondertussen ook "het lief" en mezelf niet uit het oog verliezen nog niet helemaal gewoon.

Vooral de tijd die ik voor mezelf vrij kan maken is erg beperkt geworden. Ik was dit weekend dus maar al te blij om eindelijk nog eens te kunnen bakken. En hoewel ik geen 6uur meer aan een verjaardagstaart kan spenderen zoals vroeger het geval was, ben ik best tevreden met het resultaat.

Ik mocht een LEGO-taart maken voor de vierde verjaardag van mijn kleine neefje Nand. Een heel erg last-minute Lego-thema want slechts enkele dagen voor het feestje veranderde de kleine man van gedacht. Weg met Dusty en zijn Planes-vriendjes en leve Lego!

Ik maakte de bovenkant van het hoofd van een Lego-mannetje en dat werd dan nog eens extra gedecoreerd met de alombekende blokjes. Deze namen best wel wat tijd in beslag om te maken.
De schittering in Nand's oogjes toen de taart met kaarsjes voor hem werd gezet, maakte het extra vroege opstaan (terwijl mijn eigen kleine ventje nog zalig lag te slapen) meer dan goed!

Nogmaals een dikke proficiat Nand!

4 opmerkingen:

  1. Wat een cool idee en super geslaagd! Hoe heb je die blokjes zo echt gekregen? Had zelfs niet gezien dat ze gemaakt waren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amai, al die kleine blokjes, wat een werk! Maar dat thema lijkt mij wel toffer om te bakken dan Planes ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tof die leuke reacties hier! De blokjes zijn gemaakt uit suikerpasta en waren bijlange niet allemaal even groot, maar we hebben ons best gedaan. Ik boetseerde eerst de blokjes en met kleine bolletjes suikerpasta maakte ik de bovenkant van de blokjes af. Eigelijk niet zo moeilijk, maar wel heel veel werk :-)

    BeantwoordenVerwijderen