zaterdag 21 november 2015

Zacht spelen met vriendje giraf

Voor Seppe geboren werd, had ik 101 ideetjes om kleertjes, knuffeltjes en speelgoedjes te naaien. Nu Seppe er is, lijkt het moeilijker dan ooit om de naaimachine boven te kunnen halen.
Het prachtige paneel met de giraf van Bambiblauw lag dan ook al een tijdje op mij te wachten om er een speeldeken van te maken.
In combinatie met de currygele stof (ook van Bambiblauw) en met een dikke fiberfill, is er een zacht speelmatje voor onze kleine man van mijn machine gerold.

Ik naaide nog eens extra rondom het middenstuk met de giraf om het verschuiven van de fiberfill te vermijden.
Seppe is in ieder geval tevreden met zijn nieuw speelparadijsje én met de extra giraf in huis.

5 opmerkingen:

 1. Zo herkenbaar dat die naaimachine zo ver weg lijkt, eens het kindje er is. Maar dat betert stilaan wel weer, en zie: je hebt een prachtig speeldeken gemaakt! Daar gaat hij veel plezier aan hebben! Veel speelplezier, kleine Seppe!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey bedankt voor het fijne berichtje. Ja hoor, hij is er al dol op....op de giraf aaien alsof het een echte is. Het is altijd fijn om te zien hoe mooi ze zijn met zelfgemaakte kleertjes of hoe fijn ze speelgoed of dekentjes vinden die de mama heeft gemaakt. Dus mijn goede voornemen voor 2016 is alvast weer meer tijd te maken om te naaien terwijl meneertje aan het dutten is :-)

   Verwijderen
 2. Dit vind ik één van de leukste manieren om het giraffenpaneel te verwerken tot nu toe! Heel speels en vrolijk met die kleurblokken eromheen!

  BeantwoordenVerwijderen