maandag 3 oktober 2016

Thirtysomething

Het is stil hier op de blog, ik weet het. Maar we hebben ondertussen niet stilgezeten hoor! We hadden een maandje geleden immers groot nieuws voor onze familie en vriendenkring en wie beter dan Seppe om het te laten vertellen?
Aangezien de zwangerschap met iets meer bulten verloopt dan de eerste keer (en toen moest ik op 32 weken ook al platliggen), moet ik veel rusten. Tijdens het rusten door, probeer ik zo goed en zo kwaad ik kan mijn 30e verjaardagsfeest te regelen. Jaja, deze week springen we op Tram 3 zoals ze dat noemen.

Veel mensen hebben hier last van, maar ik zou niet weten waarom. Ja, mijn verjaardag zal er anders uitzien dan die 18e of 21e of 25e want toen had ik nog geen kleine peuter ronddribbelen die me op zondagochtend véél te vroeg zal wakker maken. Maar we gaan ervan genieten...en die 3 vooraan maakt me helemaal niet uit! Klaar om te profiteren van die thirtysomething, want ik ben best blij met waar ik sta op mijn 30e: een fijne job, een fantastisch lief (die ik ondertussen al de helft van mijn leven ken), een prachtige zoon én een tweede ukkepuk onderweg. En het grote verschil met die 18e en 21e verjaardag...nu weet ik tenminste (een beetje) wie ik ben, wat ik wil en wat er écht toe doet! "Wijsheid komt met de jaren", zoals het spreekwoord luidt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten