donderdag 2 maart 2017

Welkom kleine Hanne!

Op 18 februari, vijf weekjes vroeger dan voorzien, werd onze 2e spruit Hanne geboren. Na 35weken en 3 dagen in mama's buik, had ons kleintje niet zoveel zin meer om van haar privézwembad te genieten.

Helaas bleken de longetjes nog niet volledig rijp en ondanks haar 48cm en 2kg700, moest ons klein meisje tot vandaag op de neonatale verblijven. Vooral de eerste dagen, toen we haar niet mochten vasthouden, was dit een erg harde mokerslag voor zowel mama als papa. Niets dan lof voor de vroedvrouwen die ons hebben bijgestaan, niet alleen door ons meisje zo goed te verzorgen, maar ook om ons de emotionele steun en extra uitleg te geven die we nodig hadden om alles een beetje te kunnen plaatsen! Echt bedankt!!!
Vandaag mochten we dus, samen met de fiere grote broer, onze kleine meid ophalen. Ik sta versteld van hoe goed Seppe het allemaal opneemt. Hij kijkt nieuwsgierig in het parkje waar zijn kleine zus heerlijk ligt te dommelen, wil haar zachte kusjes geven als ze bij mama gedronken heeft,... hopelijk blijft het ook de komende dagen zo goed gaan.

Vorige week verstuurden we eveneens onze geboortekaartjes. Net als bij ons zoontje, lieten we dit ontwerpen door Annelies van Raboon. Op Seppe's geboortekaartje stond een superschattige giraf, die we nu ook op het kaartje wilden. Zusje kreeg een olifantje als figuur én mama wilde er absoluut een luchtballon bij. Een supergeslaagd geboortekaartje, als je't mij vraagt!
En dan nu tijd om te genieten van onze twee wondertjes!

1 opmerking: