donderdag 29 juni 2017

Vaderdag met een schilderij, klei en t-shirtjes

Het is alweer een tijdje geleden, maar ik wou jullie de cadeautjes die hier werden geknutseld voor vaderdag niet ontzeggen.

Voor Seppe en Hanne, flockte ik een t-shirtje dat ze op de dag zelf konden aantrekken (en dat ook op andere dagen wel gepast is). Wat ben ik fan van mijn cameo!


De shirtjes werden met de nodige trots aangedaan op ons uitstapje met picknick en een bezoekje aan de speeltuin. Zalig hoe Seppe de hele tijd "super papa!" riep bij het aandoen van zijn kleertjes. (* smelt, smelt *).
Onze kleine man knutselde ook een prachtige canvas. Ik plakte wat stickers op het canvas en hij mocht aan de slag met waterverf. Op vrijdag doet hij niets liever dan met mama knutselen en als échte peuterpuber mocht mama ook niets doen om te helpen. Het zinnetje "ikke doen" klinkt iedereen met kinderen boven de 2 jaar ongetwijfeld zeer bekend in de oren.
Natuurlijk is Hanne nog veel te klein om zelf te knutselen, maar toch gingen we samen aan de slag. Met boetseerklei, gouden verf en de voetjes van je kinderen kom je al een heel eind!
Seppe vond het zo leuk dat hij er ook eentje wou maken met z'n handje.
Het werd een geslaagde dag, want naast de cadeautjes was ook de zon van de partij en dat maakt picknicken altijd fijner!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten