maandag 9 oktober 2017

Fotoshoot For Life

De naaimachine, loopschoenen en andere benodigdheden om hobby’s uit te oefenen, worden even opgeborgen in de kast. De laatste weken ben ik vooral bezig met het organiseren en plannen van Fotoshoot For Life. 
Elk jaar probeer ik wel aan een of andere actie voor de warmste week deel te nemen, maar loop al een hele tijd met een eigen actie in het hoofd. Dit jaar moest en zou ik mijn plan concreet maken. Ik boekte een zaal, begon fotografen te zoeken én mensen die willen deelnemen aan het event. Het opzet is heel eenvoudig: je betaalt 35€ voor een mini-shoot van 20 minuten bij een van onze 8 professionele fotografen (Fotografie Christa Nerinckx, Studio C&K, Happyshoots, Fotografie Sandy, Kinderfotografie Bibi & Balou, Fotostudio Alltech, LC Photography en Studio LW) en krijgt na afloop 3 bewerkte, digitale beelden in je mailbox.  De opbrengst gaat integraal naar het kinderkankerfonds.
 
Alles is die dag mogelijk! Foto’s van je kleine ukjes, van je puberende kinderen, een mooie gezinsfoto, een familiefoto met zussen/broers/ouders erbij, een shoot met je beste vriendin, foto’s in de kerstsfeer,… onze fotografen staan voor alles open! Achteraf kan je uiteraard de andere foto’s van de shoot, kerstkaartjes en fotocadeau’s bestellen bij de fotografen.

Dankzij de enorme inzet van onze 8 fotografen die op 1 november gratis komen werken, de bijdrage van onze sponsors en 3 vriendinnen die mee het onthaal van de deelnemers helpen doen, kunnen we dit warme evenement laten doorgaan en jullie kunnen er nog bij zijn! We hebben nog enkele plaatsjes vrij, dus wie erbij wil zijn op 1 november in feestzaal Bevegemse Vijvers te Zottegem kan zich nog steeds inschrijven via fotoshootforlife@gmail.com

Ik hoop om tijdens de warme week met een cheque van minstens 3000€ bij de prestentatoren van Studio Brussel langs te kunnen lopen op Domein Puyenbroeck. 
Meer informatie over het kinderkankerfonds kan je hier vinden: www.kinderkankerfonds.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten