vrijdag 2 november 2012

Balls & Glory met Wim Ballieu

Een dagje verlof, een dagje Gent...en waarom dan eens niet gaan lunchen bij Wim Ballieu in de Sint-Jacobsnieuwstraat. Onmiddellijk werd ons duidelijk dat we niet de enige waren met dit idee en we hadden dan ook veel geluk dat we toch nog een lekker gevulde gehaktbal konden verkrijgen. (noot aan onszelf: als we nog eens gaan lunchen bij Wim, zullen we toch vooraf maar even reserveren)

Balls & Glory is een gezellig lunchadresje waar de ouderwetse boerenkost op een heel moderne manier wordt geserveerd. De echte Vlaamse gehaktbal, gevuld met een lekkere, pittige vulling en dit vergezeld van heerlijke stoemp of coleslaw.Ik koos voor de gehaktbal gevuld met champignon-truffel vergezeld van stoemp. Het lief ging voor de gehaktbal met ham-prei en de coleslaw. Overheerlijk!


Wim Ballieu koos voor een heel tof en toegankelijk concept. Als je beslist om ter plekke de 'Glory Balls' te verorberen, kan je plaatsnemen aan de lange tafels, wat van een lunch bij Wim een echt sociaal gebeuren maakt. Afhalen kan uiteraard ook!

En dan is Dhr. Ballieu ook nog eens een heel sympathieke en joviale kerel! Een lekkere lunch, een gesigneerd boek en samen op de foto! Mijn dag is alweer geslaagd!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten