zondag 16 maart 2014

Hippe tablethoes

Ik ben al 2 jaar de trotse eigenaar van een tablet. Een hebbeding dat ik niet meer zou kunnen missen en waar ik dus ook veelvuldig gebruik van maak. Ik lees er mijn boeken op (én dus neem ik hem elke dag mee op de trein), languit in de zetel mailtjes checken of gezellig in bed een filmpje of TV Overal kijken.

Door het vele heen-en-weer gezeul werd het wel eens tijd om een nieuwe hoes voor mijn Samsung te kopen, maar ik had geen zin om nog maar eens kiezen tussen zwart en wit. Mijn oog viel daarentegen op de tablethoes uit stof voor durf-het-zelvers en de speelse vespastof van Veritas.

Dit projectje stond ingepland voor het naai-avondje bij een van de vriendinnen, maar omdat ik een cruciaal stukje stof was vergeten, heb ik dus tot deze namiddag moeten wachten om alles in elkaar te zetten. (#warhoofd)

Met een geslaagd resultaat (als je er geen kennersoog op laat vallen) tot gevolg.

2 opmerkingen:

  1. Mooi! Staat ook op mijn lijstje te maken. Mijn tablet is ook overal waar ik ben....superding, ik denk zelf dat het dezelfden is van jou, 8 inch? Wat zijn de maten van stof en rits dat je gebruikt hebt?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey, bedankt voor complimentje. De rits is 40cm en de afmetingen weet ik eigelijk niet echt. Ik heb het patroon van Stof voor durf-het-zelvers volledig overgenomen. Ik heb de 10inch trouwens

    BeantwoordenVerwijderen