zondag 29 juni 2014

Koffertjes bij de vleet

Na het maken van het eerste koffertje naar het patroon van het boek "Mon Atelier Couture", kriebelde het om er nog eentje te maken. Aangezien ik een heel lief nichtje, maar ook een heel lief neefje heb, moesten er dus onmiddellijk 2 worden genaaid.

Ik ging op zoek naar de geschikte stofjes en ik koos voor een canvas met autootjes van Ella & Basiel voor de stoere Nand. De binnenkant werd afgewerkt met oranje gabardine van bij Stoffen Van Leuven.


Voor Ester koos ik een canvasje met appeltjes en rode gabardine van Stoffen Van Leuven. Bij dit koffertje leek plots niet alles te kloppen. Het staat wel rechtop, maar over de afwerking van de zijkantjes was ik toch niet 100% tevreden. Ofwel is dat de superkritische ik, wie weet...

Ester & Nand kunnen alvast in stijl op logement als mama en papa binnenkort genieten van hun huwelijksreis.

5 opmerkingen:

 1. Mooi!! Dat zijn nu dingen waar ik niet aan durf te beginnen :-$

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze staan toch wel stevig precies! Ik ben ook niet zo snel geneigd om dat zelf te maken, zo een koffertje. De autist in mij zou het niet aankunnen dat da niet perfect symmetrisch zou zijn ofzo :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als het mij al lukt Liezewiezewoes, dan moet da bij jou zeker en vast lukken. Je hebt zoveel meer naaiervaring dan ik!
  Ze staan inderdaad wel redelijk stevig en dat zonder karton, knutselrubber of dergelijke. Gewoon stevige vlieseline en klaar is kees.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk! Welk vlieseline heb je gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen