vrijdag 29 maart 2013

Mumford & Sons

Vol hoge verwachtingen trokken we gisteren naar het Antwerps Sportpaleis voor het uitverkochte optreden van Mumford & Sons. En net zoals bij de andere 18.000 toeschouwers werden deze hoge verwachtingen méér dan overtroffen door het viertal uit Londen!
Het optreden werd ingezet met de titelsong van het nieuwste album, "Babel" en de grootste hit van Marcus Mumford en co, 'Little lion man'. En na deze wervelende opening ging het optreden enkel in crescendo. Hit na hit volgenden elkaar op en het dak van het sportpaleis ging er meermaals af.
Marcus Mumford, Ben Lovette, Winston Marshall en Ted Dwane blinken niet enkel uit met hun veelzijdigheid op vlak van muziekinstrumenten bespelen, ook hun stem is enorm sterk. Dit bewezen de Britten door op het einde van hun set een klein podium te bestijgen in het midden van het publiek en a capella te zingen. Kippevelmoment!
Voor mij was het een van de beste optredens die ik in jaren heb gezien en nu ben ik fan x2 van deze sympathieke groep. Ik kijk al uit naar het volgende optreden!


1 opmerking: