Zoals bij alle receptjes die ik meegeef op mijn blog, heb ik hier eveneens enkele aanpassingen gedaan.
Ingrediënten spinazieball:
- 800 g gemengd gehakt
- panko (of paneermeel)
- 100 g spinazie
- 1 eitje
- 500 g krielaardappelen
- 800 g jonge spinazie
- 200 g feta
- olijfolie, peper en zout
Bereiding spinazieball:
- Was de spinazieblaadjes en droog ze in de slazwierder of een handdoek
- Hak de blaadjes fijn en meng door het gehakt samen met het eitje
- Rol 4 gehaktballen en paneer ze
- Bak de ballen gedurende 40 minuten in de oven op 170°C
- Spoel de aarde van de krielaardappelen en kook ze gaar in gezouten water
- Was de spinazieblaadjes en droog ze in de slazwierder of een handdoek
- Snij de feta in stukjes
- Meeng de kaas door de spinazie en de afgekoelde aardappeltjes
- Sprenkel er olijfolie over en kruid bij met peper en zout
Geen opmerkingen:
Een reactie posten