donderdag 8 december 2016

Scandinavië boven deze kerst

De Sint is het land uit en dan mogen we stilletjes aan kerst en oudejaar beginnen denken. Dit jaar staat er bij ons geen kerstboom, de tipi neemt zijn plaats in. Het versieren van een volledige boom met een zwangere buik die in de weg zit is toch niet al te praktisch.

Ik ging voor een minimalistische, scandinavische kersttak. En hoewel de meeste kerstgoeroe's dit waarschijnlijk heiligschennis vinden, zijn wij er heel tevreden mee. Nog wat happy lights, kleine decoraties hier en daar en 's avonds een overdaad aan theelichtjes en het is hier best gezellig hoor, écht wel kerstelfjes!


Twee jaar geleden begon ik ook een collectie aan te leggen van kersthoptimisten. De collectie is dit jaar uitgebreid met een grote hoptimist (jaja, we zijn fan van al dat scandinavisch spul) en met een leuke stolp staan ze ook onmiddellijk mooi uitgestald.
Nog eentje bovenaan de houten kerstboom die verder nog werd gedecoreerd met wat beeldjes en kerstballen en wij zijn best tevreden. Tijd om de pakjes te gaan kopen en onder onze kersttak te leggen.

Geniet van de gezellige dagen mét of zonder grote kerstboom.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten