zaterdag 13 december 2014

Monkeys Dalton-broekje

De stilte op de blog wil niet zeggen dat we hier hebben stilgezeten. Het is zo ontzettend druk met dingen kiezen voor de baby, de babykamer afwerken, doopsuiker uitzoeken,....

Ondertussen stapelen de ideetjes om dingen te naaien en de stofjes zich hier op. Hoog tijd om nog eens een naainamiddagje te organiseren met de vriendinnen. Gisteren stonden de patékes klaar en lag er een leuk stofje geknipt om een Dalton-broekje te maken uit La Maison Victor.
Ik dacht dat het broekje op één, twee, drie klaar zou zijn, maar helaas had ik wat probleempjes met het inzetten van het tussenstukje en de nieuwe overlock deed ook niet altijd wat hij moest.
(achterzijde broekje met tussenstukje)
In La Maison Victor gebruikten ze een katoentje samen met boordstof. Ik had dit leuke tricot apenstofje van op het stoffenspektakel nog liggen en combineerde dit met bruine boordstof van Stoffen Van Leuven.
(Monkeys by Poppy)
Helaas is ons klein modelletje nog niet geboren, dus kan ik het Dalton-broekje niet showen met een schattige knuffelbaby erin. Ik hoop dat het maatje 56 snel zal passen bij de baby waarvoor het gemaakt is én ik denk voor ons eigen klein bundeltje geluk dit patroontje ook wel meermaals te gebruiken. 

3 opmerkingen: