zaterdag 3 januari 2015

Een warm wikkeldeken voor kleine Lore

Een zwangerschap op zich is al een van de meest ingrijpende, emotionele en fantastische momenten in het leven van een vrouw. Die zwangerschap samen met een van je beste vriendinnen beleven maakt het allemaal nog unieker. Samen ervaringen delen, tips uitwisselen en vol spanning uitkijken naar de geboorte van het kleine wezentje dat in je buik aan het groeien is.

Het zat er al een paar dagen aan te komen en ik was mee aan het af tellen, maar het bollebuikenclubje is van twee leden naar één gereduceerd. Gisteren werd kleine Lore geboren en ik kan het jullie verzekeren: het is een snoesje!
Aangezien de kleine meid in de winter werd aangekondigd, maakte ik als eerste kraamcadeautje een vlinderdeken naar het patroon van deze dame.
Het stofje 'Bambi Forest' van de Copenhagen Print Factory kocht ik al een poosje geleden bij Ella & Basiel. De heerlijk zachte teddykatoen werd aangekocht bij Bambiblauw.

Zo kan kleine Lore warm en knus het ziekenhuis verlaten én kunnen we binnenkort met alvast 1 kinderwagen op wandel!
Het dekentje werd dan ook voorzien van 2 gaten om de veiligheidsgordel van de maxi-cosi door te kunnen steken. 
En nu maar aftellen naar maart en het moment dat er 2 schattige baby's in een parkje kunnen samenliggen als we bij elkaar op bezoek gaan!

Welkom kleine Lore!

1 opmerking: