Günther Taelman en Olivier Jolie schotelden ons alweer een heel mooi menu voor. In een woord: subliem! Ik wil dan ook geen enkel gerecht overslaan (veel foto's dus).
Een lekker fris aperitief met gini, gin en een schuimpje van limoen.
Het lekkerste hapje van allemaal: stoofvlees van rundswangetjes met ravioli en ricota en spinazie. Hier kon ik wel meerdere potjes van naar binnen werken. Superlekker!
Dit waren dus nog maar de hapjes...
Als hoofdgerecht werden we verrast door een zwartpootkip met asperges, broccoli en een kroketje van de bil. Delicieus! Om het gerecht volledig af te maken kregen we een lekkere rode wijn geserveerd, een Egiarte Joven.
Dessert-time met chocolade Huila 65%, gekonfijte vruchten en sherry. Ideaal voor de echte chocoholic. Het lief kon dus in z'n handjes wrijven.
Het tweede dessertje was een Brusselse wafel met elsanta aardbeien en pistache.
En het was nog niet gedaan...we werden nog verwend met lekkere zoete hapjes voor bij de koffie.
Voor de verjaardag van het lief kwam er nog een extra taartje op tafel met vuurwerk. De ideale afsluiter van een geweldig diner!
We komen zeker terug!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten