Ingrediënten:
- 100 g quinoa
- blokje groentenbouillon
- 2 rode paprika's
- 4 eetlepels witte wijnazijn
- 5 eetlepels arachideolie
- 5 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels fijngehakte basilicum
- sap van 1/2 limoen
- 250 g gerookte zalm
- peper & zout
- Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking en voeg aan het water het blokje groentebouillon, peper en zout toe
- Bak de paprika 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C
- Nadat de paprika is afgekoeld, kan je makkelijk het vel en de zaadjes verwijderen
- Snij de paprika in fijne stukjes
- Maak een vinaigrette met de wittewijnazijn, arachideolie, olijfolie, limoensap en basilicum. Kruid af met peper en zout
- Meng de quinoa en de paprika en roer er de vinaigrette onder
- Schik de gerookte zalm op de quinoa
Geen opmerkingen:
Een reactie posten