Ingrediënten:
- 2 vastkokende aardappelen
- 100g geitenkaas
- 1 koffielepel honing
- 2 takjes verse tijm
- 100g gerookt zalmhaasje
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 koffielepel kerriepasta
Bereiding:
- Schil de aardappelen en snij ze in plakjes van ongeveer 0,5cm dik. Snij ze mooi gelijk in rechthoekjes.
- Kook de aardappelrechthoekjes in 3 minuten beetgaar.
- Laat de olie in een pan heet worden en voeg de kerriepasta toe.
- Bak de aardappelschijfjes krokant en kruid met peper en zout en laat vervolgens afkoelen op keukenpapier.
- Klop de geitenkaas los met de honing, peper, zout en verse tijm.
- Strijk de kaas open op de aardappelschijfjes en schik de zalmplakjes er bovenop.
- Dresseer het geheel met nog wat blaadjes verse tijm.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten