Ingrediënten:
- 1 rol kruimeldeeg
- 100 g gesmolten boter
- 150 g suiker
- 1 eetlepel suiker
- 1 el bloem
- 6 appels
- 1 zakje vanillesuiker
- 25 g vanillepuddingpoeder
- 3 eieren
- 1 snuifje kaneel
- Verwarm de oven op 180°C.
- Beboter een taartvorm en leg het bladerdeeg in de vorm. Prik met een vork gaatjes in de bodem.
- Meng 1 eetlepel suiker en eetlepel bloem en strooi dit over de deegbodem zodat hij overal bedekt is.
- Schil de appelen en snij ze in kleine blokjes.
- Leg de appelen op de deegbodem. De appeltjes moeten tot aan de rand van de vorm komen.
- Doe de suiker, vanillesuiker, gesmolten boter, vanillepoeder, kaneel en de eieren in een kom. Klop tot een luchtig mengsel.
- Giet het mengsel over de appelen en bak de taart gedurende 55 minuten in de oven.
ziet er heerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderen