Starten deden we uiteraard met een lekker aperitiefje vergezeld van hapjes.
Als voorgerecht kregen we makreel met kaffirlimoen, frisse groenten en yoghurt voorgeschoteld
Daarna volgde een overheerlijke kabeljauw met fregola, romesco, paprika en basilicum. Echt een toppertje!
Als hoofdgerecht stond rundvlees Normande met jonge ui, zwarte look en roquette op het menu.
Het dessert mocht er ook meer dan zijn. Het recept voor het gebakje op het bord zou ik heel graag te pakken krijgen, dus mocht één van de 'Two Cooks' dit lezen mogen ze me altijd een van hun keukengeheimpjes onthullen.
Afsluiten deden we met koffie en thee en nog wat kleine zoetigheidjes.
Dat was alweer smullen van een overheerlijke maaltijd. Enkel het eerste gerechtje met de makreel was ietsje minder naar mijn smaak, maar de rest was weer top!
Als we telkens op die manier een extra jaartje en rimpel vieren, dan lijkt verjaren plots niet zo erg meer.
(De foto's zijn van mindere kwaliteit want met gsm genomen)
top restaurantje eh!
BeantwoordenVerwijderen