Ingrediënten:
- 6 kleine, diepe kruimeldeegkuipjes (gekocht in de supermarkt)
- 1 eitje
- 100 g amandelpoeder
- 100 g malse boter
- 90 g blonde rietsuiker
- 1 sinaasappel
- 1 el vanillepasta
- frambozenconfituur
- spuitbus creme freche (voor de liefhebbers)
- Plaats de deegkuipjes op de bakplaat.
- Meng het ei met het amandelpoeder, de boter en de suiker met elkaar en voeg de zeste van een halve sinaasappel en de vanillepasta toe.
- Schep een beetje van de frambozenconfituur in het deegkuipje en schep daarboven een grote theelepel frangipane. Vervolgens nog een kleine lepel confituur en een grote theelepel frangipanedeeg.
- Plaats de bakplaat in de voorverwarmde oven (170°C) en laat de taartjes 18 minuten bakken.
- Wanneer de taartjes goudbruin zijn, neem je ze uit de oven.
- Je kan de taartjes warm opeten met een toefje crème fraîche of ze laten afkoelen en lekker zo opeten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten